Globber My Free 4в1

Нестандартный самокат–беговел Globber My free 4в1 от французского производителя не останется без внимания ребенка. Уникальная конструкция подходит для детей возрастом от 1 года и до 6 лет. Для самых маленьких гонщиков можно установить удобное сидение с двумя позициями регулировки и родительскую ручку. Прочный руль из алюминия и пластиковая платформа гарантируют 100% безопасность во время катания. Как только ребенок подрастет – нужно установить Т-образную ручку, высота которой изменяется по росту малыша. Управление самокатом-беговелом происходит благодаря легкому наклону руля. С помощью нажатия кнопки на панели платформы, родители могут заблокировать поворот руля. Заднее колесо Глоббер Май Фри 4 в 1 имеет тормоз-крыло. Плавность хода самоката осуществляется за счет подшипников внутри колес.
Alena1315 08 марта 2016
Ми купили Глоббер ще задовго до 1 року доці. В Україні їх так масово не продавали. Діслали в 1 рік. А виявилось, що можна було і раніше! Спочатку доця ставила ножки на підножку і я возила за батьківську ручку. Через неділю вийшов папа на прогулянку і доця відразу поїхала на біговелі.
А в 1,4 роки повноцінно поїхала вже на самокаті. І те, що руль був на рівні обличчя, їй не заважало! З того часу це улюблений транспорт на прогулянку, в торгівельний центр.

Плюсы:
Батьківська ручка. Можна з легкістю управляти та притримувати (тому безпечний). Покупка раз на 6 років. Витримує до 50 кг. Біговел на 2 рівня висоти (м´яке сидіння). Регульований руль. Кнопка блокування. Незамінна для початкувців. Блокує поворот коліс, відповідно і нахил самоката. Компатно складається. Легко трансформується з біговела в самокат.

Минусы:
Недоліки відсутні.

 
новое сообщение