Yuuki Менструальная чаша (капа) soft classic

Менструальная чаша (капа) Yuuki / Юки
 
Дарящая свободу альтернатива одноразовым средствам гигиены.
Менструальные чаши Yuuki (Юки) – хороший пример качественной продукции по доступной цене. Ее производители сэкономили на рекламе и широком ассортименте, но не на качестве чаш – оно на высоте.
 
В менструальных чашах Yuuki реализованы технические решения, которых нет у других чаш. Это внутреннее кольцо, которое призвано предотвращать вытекание содержимого при извлечении чаши и оригинальная твердая упаковка
 
Упругость:
soft (мягкая) или classic (более упругая)
 
Размеры:
1 (поменьше) или 2 (побольше)
 
Размер 1 (поменьше) - для девушек и женщин с умеренными и средними выделениями. Ниже расположенная табличка поможет вам убедиться, что вы сделали правильный выбор.
Размер 2 (побольше) - большая Yuuki одна из самых больших чаш, она справится с самыми обильными выделениями. Ширина и длина чаши соответствующие. Эта чаша для взрослых женщин и для молодых женщин, живущих половой жизнью
Natalya_Sinko 25 июня 2016
Моя менструація завжди для мене була болючою темою, як в прямому, так і в переносному сенсі. В прямому, тому що попри відсутність будь-яких хвороб, тиждень мого життя проживається зі знеболювальними. В переносному – прокладки, тампони, їх ціна ат якість дратували мене завжди, а з часу поглиблення економічної кризи ціна – особливо. При цьому, про їх діючий аналог я дізналась лише півроку тому, і була вражена. Здавалось неймовірним, щоб щось справді ефективне в цій сфері мені могло бути невідомо, після 15 років жіночих циклів.
Я довго вагалась, читала відгуки і може саме тому, що інтернет допоміг мені наважитись на рішення придбати чашу, пишу тепер відгук сама. Що в цілому мене підкупило в менструальних чашах? Економія, екологічність, гігієнічність. Докази, що чаші полегшують протікання місячних, корисніші для навколишнього середовища, економлять ваш бюджет в десятки разів та просто більш дружні до жінок, ви можете легко можете знайти в пошуковій системі.
Тепер – про мій особистий досвід користування.
Yuuki Soft – моя третя і найбільш вдала чаша. Перед цим була Lady Cup, яку спалила при надмірно довгій стерилізації, потім Aneer. Доречі, знаючи, що є купа дешевих чаш, не раджу їх нікому. Адже перший досвід може стати настільки невдалим, що після цього не захочеться пробувати далі.
Чим мене підкупила саме Yuuki Soft? По-перше, методом стерилізації. Виварювати чаші у кип’ятку заняття хоч і недовге, але нецікаве. Yuuki одразу йде в комплекті із зеленою склянкою для стерилізації в мікрохвильовій пічці :5 хвилин і все готово. Як я і підозрювала, коли її замовляла, ця опція виявилась дуже зручна. А зелена склянка – компактна і мила, як і сама чаша.
По – друге – матеріал. Yuuki зроблена з медичного силікону, який хоча і достатньо пружний (що є плюсом, бо чаша безвідмовно розкривається всередині), при цьому і достить м´який (що потрібно для комфортного введення).
Було б цікаво дізнатись, чи хтось з вас користувалась чашею і які від неї враження.

Плюсы:
Зручність, економність, склянка для стерилізації, відчуття чистоти.

Минусы:
Можливо трохи замалий хвостик.

 
новое сообщение